21 Mart 2016 Pazartesi

Trivia Crack Nedir ? Hilesi ve ipuçları

Apple kararını verdi ve Trivia Crack Hilesi oyununu çıkış oyunu oalrak seçtiğini duyurdu. Halihazırda zaten 25 ülkede 140 milyon oyuncuus olduğu bilinen oyunun daha ne kadar ilerleyeceği merak konusu olma özelliğini taşısıyor.




TRIVIA CRACK HILE INDIR  

Arkadaşlar hileyi indirmek için 


1-  Aşağıdaki Travia Crack Hilesi butonuna tıklayın

2 - Kullanıcı adınızı ve istediğiniz Coins ve can miktarını ayarlayın

4 - Generate tuşuna basın ve iphone doğrulama anketini (robot olmadığınızı doğrulamak için gerekli) tamamlayın

5 - Mailinizdeki Diğer klasörüne Gelen maildeki mavi linke tıklayınca hileniz otomatik yüklenecektir hesabınıza



                    Videolu Anlatım 



Trivia Crack Nedir ? 


Trivia Crack Hilesi oyunun bilmeyenler için kısaca açıklamak gerekirse bir mobil bilgi yarışması platformu. Ama hazır datası bulunmayan bir platform. Datayı yani soruları biz siz kullanıclar oluşturuyor. Oyunun güzelliği de burda başlıyor zaten. Bir soru 100 lerce kişi tarafından onaylanmadan kabul edilmiyor. Bu demek oluyor ki çok çeşitli ve ilginç soruları bilmek zorunda kalıyoruz. Hem genel kültürümüz gelişiyor hem de eğleniyoruz. Trivia Crack Nedir ? sorunun cevabını umarız verebiliyoruzdur.

Trivia Crack Hilesi oyunun amaç aslında yüksek puanlar alarak sırlamaya girmek ancak diğer bir seçenekde arkadaşlarınızla oynamak. Aynı anda birbirinizle yarışarak bu gizemli ve kültür deposu dünyada adım atabilirsiniz. İos olarak pıyasaya sürülen oyunun android seçeneğide mevcut. Trivia Crack Nedir diye halen soruyorsanız.

İos Trivia Crack Hilesi oyunu için yaptığı yatrımları arttıracağını duyurmasıyla birlikte tabiki oyuna olan ilgi direk artmış oldu.Şimdlilk malesef türkçe dil desteği bulunmayan oyunun Türkiye de bu kadar sevilmesinden sonra Türkçe seçeneğinin de geleceği aman yakındır.


Trivia Crack Klasik Oyun Modu 


  1. Bu oyun modunu seçtikten sonra dilerseniz arkadaşlarınızla dilerseniz de oyunun sizi yönlendirdiği oyuncularla oynayabilirsiniz. 
  2. Bu oyun modu eğlence, sanat, spor, tarih, bilim ve coğrafya adı altında 6 tane kategoriden oluşmaktadır. 
  3. Çarkı felek misali oyuna çarkı döndürerek başlıyorsunuz hangi kategoride durursa o kategoriden soruları cevaplayarak ilerliyorsunuz.
  4.  Her oyunda olduğu gibi bu oyunda da bir kazanan bir de kaybeden var tabi, oyunu kazanabilmek için her kategoriden bir taç almamız gerekiyor. 
  5. İlerleye bilmek için yanlışsız sorulara cevap vermek gerekiyor yanlış cevap verdiğimizde sıra rakibe geçiyor. 6 kategoriyi önce tamamlayan oyunu kazanıyor.

 Trivia Crack Meydan Okuma Oyun Modu 


  1. Bu oyun modunu seçtikten sonra dilerseniz arkadaşlarınızla dilerseniz de oyunun sizi yönlendirdiği oyuncularla oynayabilirsiniz. 
  2. Bu oyun modu toplamda 12 sorudan oluşmaktadır. Rasgele gelen 12 sorudan en çok doğru cevap veren kişi oyunu kazanmaktadır. 
  3. Eşit sayıda doğru cevap verilmesi durumunda en kısa sürede soruları cevaplayan oyunu kazanmaktadır. Her soruyu cevaplamak için 20 saniye süre tanınmaktadır.
Arkadaşlar hileyi indirmek için

1- Aşağıdaki Download Now a tıklayın

2- Trivia Crack Hile indir 2016 a tıklayın

3- -Marka yeni ıphone 6 alın- anketini tamamlayın. E posta adresını girin İndirme otomatik olarak başlayacaktır.






0 yorum:

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers