25 Mart 2016 Cuma

Clash Royale Hile

           Clash Royale hile konusuna hoşgeldiniz. Bu konuda clash royal gem hilesini bulacaksınız. Sınırsız gem hilesi ile çok daha çabuk chestlerı açabilecek ve oyunda hızla yükseleceksiniz. Hileyi sadece 2 gün kullanıp silin. Böylece hesabınız da güvende kalmış olur. Biz öyle yapıyoruz şahsen benim şahsi önerim bu yöndedir.

           Clash Royale hile oyununun zaten bu kadar hızlı yükseleceği belliydi. Çünkü zaten clash of clans liderdi. Clash of clans oyununun yapımcıları sahipleri tarafından piyasaya sürüldü ve müthiş dönütler aldı. Benim bile onca işim var gün içinde oyunu defalarca oynamadan duramıyorum. Bunda tabiki hilenin önemi var. Herkesi çok çabuk yeniyorum ve çok eğleniyorum. Yorum kısmından hile konusunda yardımcı olabilirim.




CLASH ROYALE GEM HILESI


  • Sürüm: v4.1.1
  • Boyut: 8.6 MB
  • Gereken Android Sürümü: 2.3.3 ve üzeri

CLASH ROYALE GEM HILESI İNDİR 

ARKADAŞLAR HILEYI INDIRMEK IÇIN 


1- Aşağıdaki Download Now a tıklayın 

2- Clash Royale Gem Hilesi 2016 a tıklayın

3- -Marka yeni ıphone 6 alın- anketini tamamlayın. E posta adresını girin İndirme otomatik olarak başlayacaktır.



                  Clash Royale hile hakkında daha detaylı bilgi isteyenler skype adresleriniz yorum kımsından verirlerse onlarla beraber oynayabiliriz. Oyun Android marketin en popüler oyunlarn biri oldu ve supercell firmasinin ürünü olarak piyasaya çıktı. Oyun hakkında biraz bilfi vereyim.

                Clash Royale hile oyununda kart desteniz var. 3 farklı varyasyonda kart destenizi oluşturabiliyorsunuz. Clash Royale hile oyununa girdikden sonra kart destenizi değiştiremessiniz. Oyunda Rare yani Epic kartlar en değerlileri. Bu kartlar tabiki iksire en çok ihtiyaç duyduğunuz kartlar. Oyun esnasında iksir hazneniz en fazla 10 olabiliyor. Siz her kart kullandıkca iksiriniz bitği için iksirin dolmasını bekliyorsunuz. Bu yüzden kart seçerken çok dikkat etmelisiniz. Mesela ben önce rakibimi bekleirm onun kartına göre kart oynarım. Oda akıllı çıkıp beni beklerse bu sefer dev salarım çnden arkasına büyücü takarım. Bir kartlık hakkım kalır onu da diğer kuleme saldırı yaparsa diye defansif düşünceyle saklarım. Size bu taktiği tavsiye edebilrim. Clash Royale hile oyununda uçan balonlar için mutlaka hava saldırı yapabilen kartlar olsun. Büyücü ve okçu kullanıyorum ben hava saldırıları için. Onun dışında destenizi oluştururken 1 iksir isteyen rakibin zamnını çalıcı kartlarınızda olsun. Bunlar zaman kazanmak için önemli ayrıntılar. Her oyunu kazanamassınız ama her oyunda doğru hamleler yapabilrisiniz. Bu zamanla ve tecrubeyle olcak be kazanma yüzdeniz artacak.

               Clash Royale hile oyunu hakkındaki diğer bir bilgi sürekli sizi oynamaya teşvik ediyor olması. Sürekli chestler çıkıyor açın sıranız geldi gibi uyarılarla sizi kendi dünyasına tekrar tekrar çekiyor.

              Clash Royale hile daha da büyümeye devam edecek. Clash Royale oyunu şimdiden milyonlarca kullanıcı geçti. Bu da supercell dünyanın en büyük android ios oyun şirketi yapmaya yetti. Gelelim konumuzun ana noktasına. Clash Royals Hilesi denenmiş ve kullanılmaya hazır bir şekilde sizin dosyayı indirmenizi bekliyor. 







2 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok sağolun her yerde arıyordum hem fake çıkıyordu.

buse buraz dedi ki...

Oyun çok sardı hem yüksek leveller geliyordu çok saol gerçekten

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers