15 Mart 2016 Salı

Trivia Crack Hilesi 2016 Güncellendi !

Trivia Crack Hilesi 2016

Trivia crack hile konusunda inanılmaz bir çıkış yak
aladığımız 2016 yılının ilk aylarında size en güncel Trivia crack hile sürümünü takdim etmekden gurur duyuyoruz.

Gerçekten oyun oynamak mümkün olacaktır ne kadar bir damper koyabilirsiniz yaşantımızın veya spin tükeniyor - zaman zaman çok sinir bozucu oyun Trivia Crack olabilmekte. doğal, sen daha hayatını satın almak veya gerçek nakit ile dönüyor, fakat kim bunu istiyor olabilmekte !? bir şarj yada ekstra yaşamları üzerinde bir dolar ve ya daha fazla harcamak zorunda bilgiler Crack oynamanın dışında eğlenceli bir sürü alabilir.

şayet hayatımızın ve ya spin bitmesi konusu için endişeli değilseniz, Trivia Crack arasında rakiplerinize karşı avantaj sağlamak için öteki metodları da olmaktadır. eğer power-ups satın almak için bunları kullanımı ve aynı sürede daha çok spin satın alabilirsiniz, nedeniyse paralar büyük bir stoğu olması da oyunculara aşırı yararlı olabilmektedir. Rakibiniz onun veya zor bir soru üzerine beynini bozucu olsa da size cevap verebilir almak kadar, sadece iplik üzerinde tutabilirsiniz!

TRIVIA CRACK HILE INDIR  

Arkadaşlar hileyi indirmek için 


1-  Aşağıdaki Travia Crack Hilesi butonuna tıklayın

2 - Kullanıcı adınızı ve istediğiniz Coins ve can miktarını ayarlayın

4 - Generate tuşuna basın ve iphone doğrulama anketini (robot olmadığınızı doğrulamak için gerekli) tamamlayın

5 - Mailinizdeki Diğer klasörüne Gelen maildeki mavi linke tıklayınca hileniz otomatik yüklenecektir hesabınıza



Videolu Anlatım 






Yani şimdi muhtemelen düşünüyorsun, evet ben bu şeyler hepimiz biliyoruz, fakat ne kesmek ile hevesi var ?! bedava - cevap kesmek hesabınıza bu kaynakların hepsi ekleyebilirsiniz olmasıdır! Trivia Crack kesmek vasıtası paralar sınırsız miktarda eklemek sağlayacak, spin ve direk hesabınıza yaşıyor! eğer bu sizin için ne arıyorsanız durumunda da hızlı bir tam şarj yapabilirsiniz.


Eger yapamassanız yorum kımsında tkaıldığınız yerı belırtın lutfen

işte Trivia Crack hilesi ıcın talimatlar

önce size değil zaten varsa kesmek aracı indirmek gerekir. Sağ burada TriviaCrackHack.com web sitesinde indirmek için kullanılabilir.

kesmek telefonunuza ya da tabletinize üzerine kurulduktan sonra, seçenekler yukarıdaki bu gibi ekranını göreceksiniz.

Ya Android veya iOS - eğer bilgiler Crack oynamak için kullandığınız cihazın hangi tip seçin. Sonra cihazınıza aracı bağlamak için "cihaz Algılama" düğmesine dokunun.

kesmek bağlı sonra, sikke miktarını girin ve hesabınıza eklemek dilediğiniz spin olabilmektedir. ayrıca kutuları işaretleyerek hesabınıza tam şarj ve ya sınırsız hayatını eklemeyi seçebilirsiniz.
eğer bütün ayrıntıları doldurduktan ettiyseniz, o süre kesmek kullanıma hazırdır! yalnızca kesmek başlamak için "Yama Oyun" düğmesine dokunun. genel olarak yalnızca çalışmak için yaklaşık 15-20 saniye sürer ve hal çubuğunda ilerleme izleyebilirsiniz.

tamamlandığını süre Trivia çatlak kesmek vasıta size bildirecektir. şimdi sadece paralar, hayatları ve spin hesabınıza eklendiğini onaylamak için Trivia Crack uygulamasını açın.

geçtiyse herhangi bir rakip sınırsız kaynaklara sahip Trivia Crack oynayan ve dayak keyfini çıkarın. Arkadaşların bunu nasıl halt merak edecektir!

1 yorum:

Birtan keskin dedi ki...

hile için Çok teşekkürler admin. Siteye verdiğin emek için de ayrıca saol .

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers