20 Mart 2016 Pazar

Trivia Crack Her Seferinde Kazanma ve Doğru Cevap Verme Hilesi


   Trivia Crack hile oyun ne zaman çıktı diye soracak olursanız oyun 2013 ün sonalrına doğru piyasadaki yerini aldı. Ama çıktıkdan hemen sonra ünlenmedi tabiki bu biraz zaman aldı. Oyunun en güzel yanlarından ise arkadaşlarınızla ya da rastgele herhangi biriyle oynayabiliyor olmanız.Oyunun sahibi ve Ceo su Maximo Cavazzani adlı bir şanslı arkdaş oyun hakkındaki kar sorularını, çok karlı diyerek geçiştiriyor ama nerde baksanız günde en az 500 bin dolar para kazandırdığı konuşulanlar arasında ki bu inanılmaz bir mebla .


TRIVIA CRACK HILE INDIR  

Arkadaşlar hileyi indirmek için 


1-  Aşağıdaki Travia Crack Hilesi butonuna tıklayın

2 - Kullanıcı adınızı ve istediğiniz Coins ve can miktarını ayarlayın

4 - Generate tuşuna basın ve iphone doğrulama anketini (robot olmadığınızı doğrulamak için gerekli) tamamlayın

5 - Mailinizdeki Diğer klasörüne Gelen maildeki mavi linke tıklayınca hileniz otomatik yüklenecektir hesabınıza



                         Videolu Anlatım 



Trivia Crack İpuçları ve Her soruyu bilme Hilesi 

 
Anlamadığınız bir şey olursa videoda ingilizce olduğu için yorum kısmından saniyesini sorun direk açıklayım.

Ayrıca kendi bildiğiniz, oluşturduğunuz soruları Fabrikaya gönderebilirsiniz. Hem eğlenirken yeni şeyler öğreten Trivia Crack oyununu mutlaka denemenizi tavsiye ederim.130 milyon evet arkadaşlar yanlış duymadınız 130 milondan fazla indirilme ile son 1 ayda 30m lik bir artış göstermiş olan trivia Crack oyunu rekorlar kırark yükselmeye devam ediyor.Bu hızla devam ederse eğer en çok oynanan ve indirilen oyun olmasına kesin gözüyle bakılıyor.



Trivia Crack hile oyununa günde ortalama 1 milyon soru ekleniyor ve her sorununun geçerlilik kazanabilmesi için en az 100 kişi tarafından onaylanması gerekiyor. 

Arkadaşlar Trivia Hileleri Fixlendi ama elimde olanı size veriyorum. Hiledeki amacınız oyunu daha kolay bir hale getirmek. Bunu size sağlıyorum.Adamlar bir video yapmışlar biraz videoki her seyi harfiyen uygulayın. Yurdışındada bayağı ilgi görmüş oyun hemen ipuçlarını koymuslar oyunun oklay bölüm geçme taktikleri vermişler. Kısa ve güzel bir video .



0 yorum:

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers