25 Mart 2016 Cuma

Euro Track Driver Hile

          Euro Track Driver Hile konusuna hoşgeldiniz. Euro Track Driver android oyunu çıkışıyla hile araştıtmalarına yöneltti. Güncel ve virüssüz dosyalarıyla oyundan aldığınız zevki katlamanıza yardımcı olacağız. Euro Track Driver Hile konusu hakkında biraz bilgilendirme yapalım size isterseniz. Hilemiz aynı zamanda para hilelidir. Ovidiu Pop stüdyoları tarafından hazırlanan oyun sadece bu yönüyle bile dikkate değer bir oyun olduğunun ispatı. Euro Track Driver Hile ayrıca HD ses kalitesine ve görüntüye sahip ender android oyunlarından bir tanesidir. Oyundaki amaç zaten bildiğiniz üzere zorlu şartlara sahip olan yolları uzun yolculuklar yaparak tırımızla ya da kamyonumuzla geçmek. Eskiden bu oyunun pc sürümü olan Hard Truck diye bir oyun vardı ve inanılmaz bir patlama yapmıştı. İnsanlar internet cafelerde saatlerce bir eyaletten bir eyalete tır yolculuğu yapıyorlardı. Tırı yanaştırma ve benzin alma gibi özellikleri onu çekici kılıyordu.

           Euro Track Driver Hile konusunda yapmanız gereken internet bağlantınızın olduğundan emin olup dosyayı indirmek. Dosyayı indirmek için tıkladığınızda size ufak bir anket soracak. 10 sn nizi alacak ve tamamen ücretsiz katılacaksınız. E posta adresinize bir mail gelecek. Bu maile tıkladığınız da hile dosyanıza ulaşacaksınız. Neden bunu yapıyorum diye soracak olursanız biz de her doldurduğunuz anket başına 10 kuruş kazanıyoruz. Az ama idare ediyoruz. Bu sayede hem siz hilenize kavuşmuş oluyorsunuz hem de biz bir şeyler kazanıyoruz az çok.

Hile dosyaları aşağıdadır. Keyifli oyunlar. Son olarak trivia crack hile konusunda en başarılı sitedesiniz. Bu sitede binlerce trivia crack hile indirimi yapılmıştır.


0 yorum:

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers