27 Nisan 2016 Çarşamba

Trivia Crack Hileleri Tek konu - Videolu Anlatım - Denendi

              Trivia Crack hile oyunu aldı başını gittiarkadaşlar. herkesde Trivia Crack hile oyununun hillerinin peşine düştü doğal olarak. İnternette sayısız hile sitesi var ama hiç kimse bu hileyi veremiyor bizim dışımızda. Biz direk yabancı forum ve hack sitelerinden alıp türkçeye çeviriyoruz. Bu hileyi ruslardan bulduk. Adamlar cidden yetenekli. Türkçeye çevirdik. Yapmanız gereken tek şey Trivia Crack hile oyununu kapatmak sonra hile sayfasında kullanıcı adınızı ve can ile coins miktarını belirlemek. Hepsi bu kadar aslında. Sonra Generate tuşuna basıyorsunuz. Her şeyi doğru yaptıysanız hileniz hesabınıza yüklenmiş demektir.


                             

Trivia Crack Hile - Güncellenme Tarihi 10.06.2016


1 - Oyunu kapatın ve aşağıdaki Trivia Crack Hilesi butonuna tıklayın.

2 - Kullanıcı adınızı , Can ve Coins tutarını belirtin.

3 - Generate tuşuna basın ve bırakın hile görevini yapsın.

4 - Doğrulama anketi gelecektir genelde iphone anketi tarzında gelir. Onu tamamlayın.

5 - Eposta adresinize gelen maildeki mavi linke tıklayınca hileniz hesabınıza yüklenecektir.

6 - Yorum kısmına Teşekkür yazın ki ilk defa okuyanlar hile hakkında süpheye düşmesinler.






VIDEOLU ANLATIM 



Her şey bu kadardı arkadaşlar sıra geldi Trivia Crack hile oyununu zevkle ve keyiflie kesintisiz oynamaya. Hadi hep beraber bilgi dolu serüvenin içinde kaybolalım. Öğrendikçe öğrenelim ve öğrenmeye devam edelim. Hile eğer güncelliğini kaybederse kısa süre içinde yenisini ekleyeceğimizden emin olabilirsiniz. Çünkü bizim tek amacımız Trivia Crack hile skonusunda özgün ve tek olabilmek. Hile çalışmıyorsa oyun güncellenmiş demektir. Yorum kısmından bize bunu bildirerek hemen güncellenmiş hileyi aramaya başlayabiliriz sizin için . Trivia Crack hile mantığı ise şöyle çalışıyor. Hileyi yaptığınızda sanki siz oyunda para ödemişssiniz gibi gözüküyor ve size karşılığı kadar can ve coins veriyor. Bu hile içinde rus arkadaşlara tekrardan teşekkürler. Oyun sahiplerini bayağı kızdıracaklara benziyorlar. Bunun dışında oyun hakkında bi kaç şey söyşeyelim.

Trivia Crack hile oyunu bütün rakiplerini şuan için geride bıraktı. Her oyununu önünde türkiyede ve öyle kalmaya da devam edecek gibi gözüküyor. Bu kadar başarılı olmasının asıl nedeni ise bence türkiye nin bilgiye aç olmasıyda. Biz yıllarca hiç bir şey öğrenmeden bu oyuna başlayınca e tabi hırslıda bir milletiz sonuçda delirdik yapamayınca. Bu sefer hırlsa oynaya oynaya genel kültürümüz katlar olduk. her oyunda yeni şeyler öğrenmeye başladık. 

Sitemizde ayrıca trivia crack sorularını ve cevaplarını bulabilirsiniz. Ayrıca birde trivia crack kupon kısmımız var. Ordan da trivia crack kupon kodlarını bulabilirsiniz.

2 yorum:

Yeşim Bolsöz dedi ki...

çok teşşekürler ilk deneyişimde oldu

Murat Temyiz dedi ki...

Sayenizde artık beklemeden oynuyoruz çok makbule geçti bu

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers