25 Nisan 2016 Pazartesi

Trivia Crack Hile - Son Sürüm - Videolu Anlatım

                                     Trivia Crack Hile

           Trivia Crack Hile konusunda güzel bir hile bulduk ve hemen sizinle paylaşmak istedik arkadaşlar. Çok basit ve temiz bir hile ile karşınızdayız. Bu hile ile oyunda artık beklemek zorunda kalmayacaksınız. Trivia Crack Hilesinin özelliği sizin hesabınıza istediğiniz miktarda can ve coins i sanki para ödemişssiniz gibi yüklemesi. Oyun dosyalarına girerek sizi ödeme yapmışsınız gibi gösteriyor. Oyunda size belirttiğiniz tutar kadar can ve coins veriyor. Her şey bu kadar basit arkadaşlar.  Trivia Crack Hile konusunda yardıma ihtiyac duyarsanız aşağıdaki yorum kısmından bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Trivia Crack Hile - Güncellenme Tarihi 27.05.2016


1 - Oyunu kapatın ve aşağıdaki Trivia Crack Hilesi butonuna tıklayın.

2 - Kullanıcı adınızı , Can ve Coins tutarını belirtin.

3 - Generate tuşuna basın ve bırakın hile görevini yapsın.

4 - Doğrulama anketi gelecektir genelde iphone anketi tarzında gelir. Onu tamamlayın.

5 - Eposta adresinize gelen maildeki mavi linke tıklayınca hileniz hesabınıza yüklenecektir.

6 - Yorum kısmına Teşekkür yazın ki ilk defa okuyanlar hile hakkında süpheye düşmesinler.



Android telefonların vazgeçilmez oyunlardından olan Trivia Crack Türkçe zeka oyunu rekorlar kırmaya başladı. Yaklaşık Yüzbin kullanıcıya ulaşan Trivia Crack Hile hileleride açıklanmaya başlandı. Google Play üzerinden Trivia Crack Türkçe yama oyununu kolaylıkla indirebilir sorulara doğru yanıt vererek ilerlemeler sağlayabilir ve kendi sorularınızıda oluştura bilirsiniz. Trivia Crack Türkçe İndir nasıl oynanır?

Türkiye'de en çok oynanılan ve Online zeka oyunu Trivia Crack Türkçe oyununda yenilikler devam ediyor. Yeni güncellemeler ile Trivia Crack hile Türkçe oyununda rakiplerinizle artık online sohbet edebileceğiniz gibi kendi sorularınızı da rakiplerinize sorabilirsiniz. Özellikle fabrikanızda yeni sorularlada arkadaşlarınızı zorlayacaksınız. Trivia Crack Hile Türkçe Oyun hileleri var mı? bu sorunun yanıtı sizlerle.

Andrid marketin eğlencli bilgi oyunlarından olan Trivia Crack hile apk, "Etrmax" adlı firma tarafından yapılmış Türk yapmı oyundur. Çok oyunculu olarak dünyanın farklı yerlerindeki kişiler ile hem sohbet edcek hemde bilginizi ölçeceksiniz. Kart koleksiyonları yaparak ödülleri de kapabilirsiniz. Ayrıca kendi bildğiniz, oluşturduğunuz soruları Fabrikaya gönderebilirsiniz. Hem eğlnirken yeni şeyler öğreten Trivia Crack oyununu mutlaka denemnizi tavsiye ederim.



6 yorum:

Mehmet Demirci dedi ki...

çok saol birader. İlk deneyişimde oldu çok kıyak oldu bu

Berk Katılımcı dedi ki...

çok saol abi. sayenden beklemiyorum artık ynarken . çok şey ogrendım bu oyundan

Buse Kibirli dedi ki...

Gerçekten helalolsun her yerde aramıştım . çok saol

bircan akyüz dedi ki...

teşekkürler emeğinize sağlık

çağrı bozyak dedi ki...

çok saolsun çok makbule geçti

Adsız dedi ki...

sağol

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers