26 Nisan 2016 Salı

Trivia crack Hile - Son çıkan - Güncel - Videolu

                Trivia crack hile herkesin arayışda oldupu bir hile. Trivia crack hile konusunda çok fazla fake site bulunmakda.Biz size gerçek Trivia crack hile hilelerini veriyoruz. Lafı fazla uzatmadan                         Trivia crack hile konusuna geçelim. Önce oyunu kapatmalısın. Hile sanki sizmişssiniz gibi oyuna bağlanacak çünkü sizin adınıza oyuna para ödemiş gibi gösterecek ve size karşılığı kadar can verecek. Tek yapmanız gereken kullanıcı adınızı doğru bir şekilde yazıp istediğiniz coins ve can miktarını girmek. Bence 9999 yapmayın ki göze batmasın ben 6000 yapmıştım. Herşeyi yaptıkdan sonra mailinize bir mail geliyor. Genel de diğer klasörüne düşer bu mail. Maildeki mavi linke tıklayınca belirttiğiniz kullanıcı adının hesabına coinsler ve canlar yüklenmiş olacaktır.

Trivia Crack Hile - Güncellenme Tarihi 27.05.2016


1 - Oyunu kapatın ve aşağıdaki Trivia Crack Hilesi butonuna tıklayın.

2 - Kullanıcı adınızı , Can ve Coins tutarını belirtin.

3 - Generate tuşuna basın ve bırakın hile görevini yapsın.

4 - Doğrulama anketi gelecektir genelde iphone anketi tarzında gelir. Onu tamamlayın.

5 - Eposta adresinize gelen maildeki mavi linke tıklayınca hileniz hesabınıza yüklenecektir.

6 - Yorum kısmına Teşekkür yazın ki ilk defa okuyanlar hile hakkında süpheye düşmesinler.



VIDEOLU ANLATIM 



Trivia Crack Hile Açıklamaları

Her şeyi yaptıkdan sonra oyundaki hileniz hesabınıza yüklenmiş olması gerekmektedir. Eğer olmadıysa ya kullanıcı adını yanlış yazmışssınızdır ya da mail de hata vardır başka bir maille deneyebilirsiniz. Her şeyi doğru yaptıysanız oyundaki bekleme derdide artık bir son vermişssiniz demektir. 
Oyundaki hızına yetişmek imkansız olacakir. Arkadaşlarınızla olan rekabetinizde güzel bir koz yakalmış olacaksınız. Bu noktada ı-iki şey düşünmelisiniz onlarada söylemek ya da kendinize saklamak hadi onlarada söyleyelim. Hep beraber genel kültürümüze genel kültür katalım..
Tüm bunlardan sonra halen hileyi yapamadım diyen olursa yorum kısmından bize mesajını atabilir. Bizde özel olarak yardım edebiliriz. 

Trivia crack hile gerek önlemez yükleşini sürdürürken şimdiden türkiyede ilk ve en çok indirilen oyun olmuş durumda . Bu sayede ürkiyede eğitimede yardımcı olacağını düşünenlerdenim ben. Oyun sayesinde ülke nüfusunun genel kültürü artmış durumda. Oyun popülerliğini br iki sene daha korursa bayağı bir kültürleneceğimiz ortada.

Trivia crack hile oyundan aldığınız zevki en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış bir hiledir. Trivia crack hile sayesinde artık istediğiniz zaman oyunu oynayabilecek istediğinizle mücadele verebileceksiniz istediğiniz zaman. Bir teşekkür yeter bizede.







7 yorum:

Ayşe Söyler dedi ki...

çoook teşekkürler her kimseniz. Beklemiyorum artık

Mehmet Demirtaş dedi ki...

Valla helal olsun çok saolun

Bircan Tuksal dedi ki...

kolaymış cidden beklemiyprdum bu kadar çok saolun

Hayriye Öz dedi ki...

hemen yaptım çok teşekkürler

Münevver kaygısız dedi ki...

harika oldu çok saolun

Mahmut Bozok dedi ki...

herkes oldu diyor bende deneyeyim bi

Bekir Kazanlı dedi ki...

Çok basit cidden teşekkürler

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers