28 Nisan 2016 Perşembe

Clash Royale Hile - Denendi - Videolu Resimli Anlatım

               Clash Royale hile  konusuna hoşgeldiniz arkadaşlar bu hile ile inanılmaz bir oyun serüveni sizi bekliyor. Son zamanlardı en iyi ve etkili oyunlardan biri olan Clash royale hile ile birlikte silere daha eğlenceli bir oyun dünyası sözü veriyoruz. Bu hile ile birlikte oyunda gem ve altın sıkıntınız kalmayacak artık. Clash royale hile oyunu aldı başını gidiyor. Ben bile telefonnumdan gün içinde sayısız dea oyuna giriyorum. Ama younda altın ve geminiz yoksa oynamak cidden zor oluyor. Sandıkları açmak gerekiyor açmak içinde eklemniz gerekiyor. Beklemekse çok uzun ve sıkıcı oluyor. Bu hile ile beklemeden gemlerinizi kullanarak sandıkları açabilirsiniz.

Herşey bu kadar basit aslında. Clash Royale şuan da 100m e geçen bir kullanıcaya sahip dünya üzerinde bu sayı ger geçen gün artmaya devam ediyor. Özellikle türkiyede trivia crack hile ile birlikte ilk sırada. Böylede devam edecek gibi gözüküyor. Aslında ilk sıradaki oyun sizinde bildiğiniz gibi clash of clans dı ama bu clash royale hile oyunu çok daha eğlenclei ve atraksiyonlu bir oyun.

                  Clash Royale Hile oyunundan biraz bahsetmek gerekirse oyuna girdiğiniz size ufak bir eğitim veriyor zaten. Eğitimi aldıkdan sonra size nasıl saldırı ve savunma yapacağınızı anlatıyor. Daha sonra level atlamaya başlıyorsunuz. Her oyunda olduğu gibi en başlarda kolay ama ilerdikçe level atlamak zorlaşıyor. Oyunun güzelliğide burdan sonra ortaya çıkıyor zaten . İlerledikçe yeni kartlar çıkıyor yeni arenalar ve rakiplerle karşılaşıyorsunuz.

                 Level 10 dan sonra  clash royale hile oyunu asıl olarak başlamış oluyor aslında. Oyundaki güç ve strateji farkı ortaya çıkıyor. Çünkü Hemen hemen bütün kartlar açılmış olacak ve geliştirilmiş olacaktır. Sizin öngörü ve strateji yetenekleriniz oyundaki başarı puanınızı belirleyecek.

Ayrıca Clan içi de kart takası yapabiliyorsunuz. Bunun bir sınırı var elbet ama bu idden güzel bir özellik clash royale hile oyununu oynayanlar için.

0 yorum:

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers