4 Mayıs 2016 Çarşamba

Trivia Crack Hile - Sınırsız Can Hilesi - Denendi

                Trivia Crack Hile konusuna hoşgeldiniz arkadaşlar. Bu hile ile Trivia Crack Hile konularındaki en başarılı sınırsız hile uygulamasını bulacaksınız. Tek yapmanız gereken aşağıda bulacağınız talimatları uygulamak olacaktır. Her şeyi doğru yaptığınız taktirde Trivia Crack Hile hesabınıza belirttiğiniz tutardaki can ve coins miktarı yüklenecektir. Benim tavsiyem sınırsız yapmayın ki çok göze batmayın. Hileyi yapmadan önce oyunu kapattığınızdan da emin olun. Onun dışında sadece hileyi yaparken sizden bir insan olduğunuzu yani robot ya da spam olmadığınızı kanıtlamak için bir doğrulama testi isteyecektir. Bu genelde bir anket olur. Vereceğiniz cevapların sağlıklı olmlası sizin insan olduğunuzu kanıtlar ve Trivia Crack Hile indirme linki mail adresinize gelir. Bu kadar basit aslında.

Trivia Crack Hile - Güncellenme Tarihi 10.06.2016


1 - Oyunu kapatın ve aşağıdaki Trivia Crack Hilesi butonuna tıklayın.

2 - Kullanıcı adınızı , Can ve Coins tutarını belirtin.

3 - Generate tuşuna basın ve bırakın hile görevini yapsın.

4 - Doğrulama anketi gelecektir genelde iphone anketi tarzında gelir. Onu tamamlayın.

5 - Eposta adresinize gelen maildeki mavi linke tıklayınca hileniz hesabınıza yüklenecektir.

6 - Yorum kısmına Teşekkür yazın ki ilk defa okuyanlar hile hakkında süpheye düşmesinler.




               Trivia crack oyunu hızla yükselmeye devam ederken bizde en öncen iki bilet alalım dedik. Bu hile ile herkesi geçip herkesden daha fazla oynayıp herkesden daha önce olmayı hedefledik ve hedeflettik. Hile yurtdışından getirildi ve türkçeye çevirildi. Videoda nasıl yapılacağı ayrıntılı bir şekilde anlatıldı. Videodaki veya konudaki yorumları takip ederek hilenin çalışabilirliği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz sizde. trivia crack hile konularındaki en kapsamlı ve güncel doğru siteye hoşgeldiniz.

lütfen hileyi kullandıkdan sonra sizden sonra konuyu okuyanlara da bilgilendirme amaçlı hilenin çalışıp çalışmadığını teşekkür ederek belirtirseniz bizi de çok mutlu etmiş olursunuz. Elimizden geldiğince çalışan güncel trivia crack hilelerini bulup sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.




2 yorum:

Müjde Turkuaz dedi ki...

Çok teşekkürler eşimle beraber oynuyoruz artık hiç beklemeden

Muzaffer Katipoğlu dedi ki...

Kızıma yaptım bende nasıl mutlu oldu anlatamam. Temiz bir şekilde genel kültürünü geliştiriyor kızım bu yaşta . Hile için çok teşekkürler

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers