12 Mayıs 2016 Perşembe

ONLİNE KAFA TOPU HİLE


ONLİNE KAFA TOPU HİLE

                Online kafa topu hile konusuna hoşgeldiniz arkadaşlar. Online kafa topu hilesi ile birlikte oyundan aldığınız hazzı en üst seviyeye çıkarmış oluyoruz. Amacımız bu kadar futbola aç ve arzulu olan güzel ülkemizde oynadığımız oyunlardan biraz daha fazla zevkl almaya çalışmak. Bu hile ile bir futbol ülkesinde futbol oyunundan daha fazla eğlenmenize neden olmak istiyoruz. En son olarak da bir teşekkürü fazla görmesseniz seviniriz. Oyun ya da hile hakkında tüm sorun ve sorularınızı çekinmeden yorum kısmından bizimle paylşabilirsiniz. Çalışmayan link leride kırık link bildirimi oalrak yorum kısmından lütfen bizimle paylaşın. Bu oyunun yanında sitemizdein asıl ilgi oladağı olmasını sağlayan trivia crack hile  oyununa da burdan ulaşıp hilesini indirebilirsiniz.

Online Kafa Topu APK indir
Online Kafa Topu v15.08 Hileli Apk İndir

Online Kafa Topu Full Para Ve Gol Hile Mod Android İndir

Online Kafa Topu hileli apk, Türkiye'nin önde gelen firmalarından olan İzmo Bilişimtarafından yapılmıştır. Eğer sizde bir futbol tutkunu iseniz bu oyunu size şiddetle tavsiye etmekteyim. Oynamak için gereken sadece bir android telefon ve İnternet. Oyunun adından da görüleceği üzere online platformda dünyanın farklı yerlerinden kişiler ile teke tek maç atabilirsiniz. Mesela teke tek maç atmak için 50 para veriyorsunuz ve eğer maçı kazanırsanız 100 para alıyorsunuz. Kazandığınız paralar ile karakterinize özel saçlar, şapkalar, kıyafetler ve profesyonel oyuncuların kafalarını alabilirsiniz. Ayrıca özel güçler alarak rakiplerinizi daha hızlı bir şekilde yenebilirsiniz. İndireceğiniz dosya sınırsız para hilesi ve gol hilesi içermektedir, böylece tüm özel güçleri, karakterleri, eşyaları alabilirsiniz.

v15.5 Güncellemesi: Maç sırasında bağlantı kopma hataları giderilmeye çalışıldı. Çeşitli optimizasyonlar yapıldı.

Diğer hileler için BURAYA tıklayarak karakter hilesini, BURAYA tıklayarak da para hilesini nasıl yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.


Online Kafa Topu v15.08 Hileli Apk İndir

Online Kafa Topu v15.08 Hileli Apk İndir

Online Kafa Topu v15.08 Hileli Apk İndir

Online Kafa Topu v15.08 Hileli Apk İndir

0 yorum:

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers