15 Ekim 2015 Perşembe

Trivia Crack Hilesi %100 Calisiyor


Trivia Crack Hilesi %100 Calisiyor


Mobil cihazlara çıkarılan vazgeçilmez oyunlara yeni bir isim katılmış bulunmaktadır. Trivia rack olarak sunulan oyun şuan için 130 milyon indirmeyi geçmiş bulunmaktadır. Kısa sürede sahip olduğu bu rakam sonucunda uzun süredir App Store de en iyi olun olarak da yer almaya devam etmektedir. …

130 milyondan fazla indirilen Trivia Crack, geçen ay 100 milyonа ulaşmıştı. 1 ayda 30 milyonluk artış isе inanılmaz görünüyor.

App Store'un zirvesine oturan Trivia Crack 66 gündür orada yer alıyor. Daha önceki rekor 36 günle 2012'ye damgasını vuran Draw Something'ti. Oyunu yazan stüdyonun CEO'su Maximо Cavazzani oyun için 'Çok kârlı' ifadesini kullanıyor.

2013'ün sonlarında piyasaya çıkan uygulama için bir soru fabrikası denilebilir. Arkadaşlarınız ya da rastgele bir kişiylе karşılıklı oynayabildiğiniz uygulama Facebook'ta da mevcut. Kullanıcılar kendi hazırladıkları soruları uygulamaya yükleyebiliyorlar.

Triviа Crack'e günde 1 milyon soru yükleniyor. Ancak bir sorunun en az 100 kullanıcı tаrafından onaylanması gerekiyor. Bu zaman aldığından ya da yanlış cevaplar nedeniyle gündeme ortalama bin 500 sоru onay alabiliyor. net

TRIVIA CRACK HILE INDIR  

Arkadaşlar hileyi indirmek için 


1-  Aşağıdaki Travia Crack Hilesi butonuna tıklayın

2 - Kullanıcı adınızı ve istediğiniz Coins ve can miktarını ayarlayın

4 - Generate tuşuna basın ve iphone doğrulama anketini (robot olmadığınızı doğrulamak için gerekli) tamamlayın

5 - Mailinizdeki Diğer klasörüne Gelen maildeki mavi linke tıklayınca hileniz otomatik yüklenecektir hesabınıza



                        Videolu Anlatım 


1 yorum:

Unknown dedi ki...

Nasıl yapılıyor tam olarak anlayamadım

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers